Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Franciszek Szemryk i Pelagia Piekut - szukam inf. o nich.
Franciszek Szemryk i Pelagia Piekut - szukam inf. o nich. [wiadomość #15781] Tue, 07 November 2017 16:53 Przejdź do następnej wiadomości
Jan64 jest aktualnie niedostępny  Jan64
Senior Member
Szukam inf. o maestwie Franciszku Szemryk (1886 - 1935) i Pelagii Piekut (1890 - 1965) ich przodkach oraz potomkach. Za wszelk pomoc bd ogromnie wdziczny Jan.
Odp: Franciszek Szemryk i Pelagia Piekut - szukam inf. o nich. [wiadomość #15782 jest odpowiedzią na wiadomość #15781] Wed, 08 November 2017 08:14 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
janus jest aktualnie niedostępny  janus
Miejsce: Gdańsk
Senior Member
Prosz poda wicej informacji, wtedy bdzie wiksza szansa na odzew. Zna Pan daty urodzenia czyli pewnie wie Pan gdzie si urodzili. Gdzie mieszkali.

pozdr
janus
Odp: Franciszek Szemryk i Pelagia Piekut - szukam inf. o nich. [wiadomość #15783 jest odpowiedzią na wiadomość #15782] Wed, 08 November 2017 09:03 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Jan64 jest aktualnie niedostępny  Jan64
Senior Member
Ostatnio dowiedziaem si, e w moim drzewie genealogicznym znajduj si osoby o nazwisku Szemryk i Piekut. A inf. tak jak podaem na stronie o maestwie Franciszka i Pelagii spisaem z tablicy nagrobkowej grobu, na ktry natrafiem na cm. w Splnie Kraj. Std te daty. Przypuszczam, e jest to moja rodzina, ale chciabym si w 100 % upewni. Jeeli s pochowani na tym cm. to widocznie tu mieszkali, nie wiem czy si urodzili. Przy okazji moe udaoby mi si ich umiejscowi w moim drzewie genealogicznym, moe mieli potomkw (?) to tym bardziej bym si ucieszy. Niestety na razie nic wicej nie wiem w tym temacie. Pozdrawiam Janusz.

[Uaktualnione dnia: Wed, 08 November 2017 09:06]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Poprzedni wątek: Familie Schwi(e)nke in Zelasen
Następny wątek: Frymarski - Bobowo
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Aug 11 02:03:36 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund