Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Ogólne » Opinie o serwisie » wielka prośba o zmianę
wielka prośba o zmianę [wiadomość #6398] Tue, 22 February 2011 09:20 Przejdź do następnej wiadomości
Teerose jest aktualnie niedostępny  Teerose
Miejsce: Juszki k/Kościerzyny
Senior Member
Od kilku dni wchodzc na stron PTG odczuwam dyskomfort przyprawiajcy o bl zbw Confused
Czy admin mgby zmieni nazw "Pisudzkiego" na poprawn? Chodzi o indeks pomnika z Grudzidza.
Wiem, e to w sumie may szczeg, ale nie za dobrze o nas wiadczy, e nie znamy nazwiska marszaka.
pozdrawiam
Iza
Odp: wielka prośba o zmianę [wiadomość #6399 jest odpowiedzią na wiadomość #6398] Tue, 22 February 2011 09:51 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
JurekPlieth jest aktualnie niedostępny  JurekPlieth
Miejsce: Gdańsk
Senior Member
Teerose napisa(a) dnia wto, 22 luty 2011 09:20

Od kilku dni wchodzc na stron PTG odczuwam dyskomfort przyprawiajcy o bl zbw Confused
Czy admin mgby zmieni nazw "Pisudzkiego" na poprawn? Chodzi o indeks pomnika z Grudzidza.
Wiem, e to w sumie may szczeg, ale nie za dobrze o nas wiadczy, e nie znamy nazwiska marszaka.
pozdrawiam
Iza

Ba, ja nawet kilka dni temu mejla w tej sprawie wysaem do administratora! Bez efektu! Albo poczty nie czyta, albo uwaa, ze tak jest poprawnie Shocked

Odp: wielka prośba o zmianę [wiadomość #6401 jest odpowiedzią na wiadomość #6399] Tue, 22 February 2011 10:44 Przejdź do poprzedniej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Witam,
Suszne uwagi!
Wpis dotyczy opisu pomnikw, wic Micha to poprawi.
Pozdrawiam
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne

[Uaktualnione dnia: Tue, 22 February 2011 10:45]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Poprzedni wątek: Linki Mracina
Następny wątek: Co można poprawić
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Jul 31 20:46:20 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund