Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Bronisław vel Brunon Thom
Bronisław vel Brunon Thom [wiadomość #2522] Thu, 30 July 2009 20:43 Przejdź do następnej wiadomości
loknok1 jest aktualnie niedostępny  loknok1
Junior Member
Witam
Poszukuj informacji o mim dziadku Bronisawie vel Brunonie Thom
Dziadek urodzi si 1900 r w Jabonowie Pomorskim a na pocztku lat 30 mieszka w Gdyni.Bra udzia w Powstaniu Wielkopolskim a 1939 roku broni Oksywia.Kto mi pomoe ?
Andrzej
Odp: Bronisław vel Brunon Thom [wiadomość #2523 jest odpowiedzią na wiadomość #2522] Thu, 30 July 2009 21:19 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Witaj.
Sprecyzuj jakich informacji poszukujesz.
Krzysiek
Odp: Bronisław vel Brunon Thom [wiadomość #2524 jest odpowiedzią na wiadomość #2523] Thu, 30 July 2009 22:35 Przejdź do poprzedniej wiadomości
loknok1 jest aktualnie niedostępny  loknok1
Junior Member
Chodzi mi konkretnie w na jakim terenie i w jakich walkach uczestniczy w czasie powstania.Jaki posiada stopie.Wiem e nalea , prawdopodobnie w Gdyni do zwizku kombatantw Powstania Wielkopolskiego i to wszystko zachowao sie kilka zdj w tym jedno zrobione by moe w przerwie dziaa wojennych i dyplom.Dalsze losy w tym druga wojna to ju cakowita zagadka mam na myli po 1939 r
Gdzie szuka?
Andrzej
Poprzedni wątek: Parafia Zblewo - Indesky Chrztow po roku 1774!
Następny wątek: parafia w Stężycy
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Jul 28 15:09:00 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund