Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Myszka, Bulczak, Orłowski, Struczyńska,Pielecka, Pobłocki,Marquardt
Myszka, Bulczak, Orłowski, Struczyńska,Pielecka, Pobłocki,Marquardt [wiadomość #2964] Thu, 15 October 2009 16:12 Przejdź do następnej wiadomości
laska72 jest aktualnie niedostępny  laska72
Junior Member
Witam, poszukuj osb zwizanych z osobami:

Jan Myszka Kartuzy (Duy Kuss) cho nie wiem gdzie to jest
Paulina Bulczak by moe z Sierakiwic
Pobocki August
Paulina Marquardt
Orowski Micha, Edmund, Agnieszka z Pelplina
August Struczyski okolice Skarszew
Odp: Myszka, Bulczak, Orłowski, Struczyńska,Pielecka, Pobłocki,Marquardt [wiadomość #2967 jest odpowiedzią na wiadomość #2964] Thu, 15 October 2009 21:39 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Jed do Archiwum Diecezjalnego w Pelplinie i wertuj ksiegi metrykalne na CD z powyszych parafii. Zabawa w genealogi wymaga troche wkadu osobistej pracy. Na forum nikt Ci nie odnajdzie przodkw. Moe tylko ukirunkowa Twoje poszukiwania co porednio czyni.
Powodzenia w poszukiuwaniach
Stanisaw

Staszek

[Uaktualnione dnia: Thu, 15 October 2009 21:40]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Myszka, Bulczak, Orłowski, Struczyńska,Pielecka, Pobłocki,Marquardt [wiadomość #2970 jest odpowiedzią na wiadomość #2967] Fri, 16 October 2009 11:07 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
laska72 jest aktualnie niedostępny  laska72
Junior Member
Napisaam na poczt. A jeli chodzi o poszukiwania to wiem, e trzeba si wysili, ale moe....... kto jednak ma takie nazwiska w swoim drzewku Wink Pozdrawiam
Odp: Myszka, Bulczak, Orłowski, Struczyńska,Pielecka, Pobłocki,Marquardt [wiadomość #2972 jest odpowiedzią na wiadomość #2967] Fri, 16 October 2009 14:10 Przejdź do poprzedniej wiadomości
mirok jest aktualnie niedostępny  mirok
Member
Swieta Prawda
jezeli policzylbym moje wszystkie godziny ktore spedzilem na moich wlasnych poszukiwaniach, to bylbym juz milionerem.A niestety tak nie jest...
Moze kiedys dojdzie do tego ze na Portalu beda gotowe pliki Gedcom do sciagniecia, ale co wtedy z urokiem i fascynacja wlasnej pracy. Dla mnie osobiscie bylby to tylko wirtualne kilobajty Mad

Poprzedni wątek: Roehl, Generalmajor Ernst-Andreas von (1761-1830)
Następny wątek: Siostra Anna Bona Pestka
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Aug 06 14:36:32 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund