| Józef Redlarski [wiadomość #13507] |
Fri, 08 August 2014 15:59  |
annawis
|
Member |
|
|
Poszukuj informacji o Jzefie Redlarskim z okolic Pruszcza Pomorskiego (owin)? Mia on Wiktori Dolewsk.
Moe kto, gdzie na nich natrafi, co o nich wie?
Ania Winiewska
|
|
|
|
| Odp: Józef Redlarski [wiadomość #13508 jest odpowiedzią na wiadomość #13507] |
Sat, 09 August 2014 09:29   |
JurekPlieth
|
Senior Member |
|
|
| annawis napisa(a) dnia pi, 08 sierpie 2014 03:59 | Poszukuj informacji o Jzefie Redlarskim z okolic Pruszcza Pomorskiego (owin)? Mia on Wiktori Dolewsk.
Moe kto, gdzie na nich natrafi, co o nich wie?
|
Nazwisko wydaje mi si na tyle oryginalne, e pozwalam sobie odpowiedzie niezupenie na temat.
Mam znajomego, Staszka Redlarskiego, pochodzcego z Kranika Fabrycznego, ale od wielu lat mieszkajcego w Grudzidzu.
Moe to rodzina?
http://plieth.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Józef Redlarski [wiadomość #13712 jest odpowiedzią na wiadomość #13514] |
Fri, 24 October 2014 12:48   |
marhefffka
|
Member |
|
|
Witaj,
sfrustrowana brakiem efektw w poszukiwaniach zrobiam sobie dug przerw.
Mj pradziadek to Tomasz Redlarski, rne nasze gazie mieszkaj w okolicach Bydgoszczy, wiecia.
Wywodzimy si wanie z okolic wiekatowa, Serocka, Pruszcza.
Sprawdziam w swoich zasobach. Niestety, jedyny Jzef jakiego mam zmar w 1980r., a jego on bya Anna.
Bardzo moliwe, e poszukiwany przez Ciebie Jzef odnajdzie si kiedy w mojej rodzinie, jednak jak do tej pory nie skupiaam si na "odnogach" rodziny, a na mojej gazi.
Gdyby udao Ci si ustali o nim co wicej - przypominaj si, moe w kocu gdzie go u mnie "podepn".
Pozdrawiam i ycz powodzenia.
[Uaktualnione dnia: Fri, 24 October 2014 13:34] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|