Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Cmentarze » Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi
Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10129] Mon, 04 June 2012 22:12 Przejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Od: EGOPOL KB <egopol@wp.pl>
Do: cmentarze@ptg.gda.pl
poniediza³ek 28 maja 2012 21:43

Witaj!
Czy móg³by¶ uzupe³niæ bazê danych o dane z linków picassa, które umie¶ci³em w temacie cmentarze ?
Pozdrawiam
Krzysiek

Odp: Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10149 jest odpowiedzią na wiadomość #10129] Sun, 10 June 2012 13:06 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Ravenyx20 jest aktualnie niedostępny  Ravenyx20
Senior Member
Panie Krzysztofie oraz Bywalcy forum, którzy podaja mi linki do bazy ze zdjêciami!

Proszê sobie wyobraziæ, ¿e poza Towarzystwem mam tak¿e ¿ycie prywatne i nie siedzê godzinami przed komputerem.
Pracê u³atwi³o by mi, gdyby Pañstwo mogli tak¿e sporz±dzaæ indeksy z owych zdjêæ.

Chyba, ¿e twierdz± Pañstwo, ¿e siê nie nadajê. Proszê o z³o¿enie stosownego podania do Zarz±du PomTG.

Z powa¿aniem

Micha³ Wysocki
koordynator indeksacji cmentarzy

PS: Panie Krzysztofie, linki nie dzia³aj±.
Odp: Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10152 jest odpowiedzią na wiadomość #10149] Sun, 10 June 2012 23:05 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Nareszcie!!!
Dziêkujê za merytoryczn± odpowied¼!!!
I tylko o to mi chodzi³o ale nie mniej jednak nie otrzyma³em odpowiedzi na zadane pytanie.
Jeszcze jedno nie Panie tylko Krzysiek przecie¿ siê znamy Shocked .
Pozdrawiam
Krzysiek
ps.
w tej sytuacji my¶lê, ¿e nale¿y siê zdecydowaæ, czy biæ rekordy indeksów, czy prawid³owo wype³niaæ swoje zobowi±zania

[Uaktualnione dnia: Sun, 10 June 2012 23:08]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10153 jest odpowiedzią na wiadomość #10152] Sun, 10 June 2012 23:20 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
"PS: Panie Krzysztofie, linki nie dzia³aj±. "

Sprecyzujmy: jeden nie dzia³a spróbujê to poprawiæ.
Ale te¿ jest i wyj¶cie mogê wys³aæ na priv, ¿aden problem.
Pozdrawiam
Krzysiek
Odp: Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10155 jest odpowiedzią na wiadomość #10153] Mon, 11 June 2012 13:11 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Ravenyx20 jest aktualnie niedostępny  Ravenyx20
Senior Member
Witaj Krzysztofie!

Wiêc prosi³bym o przes³anie mi wszystkiego na e-mail.

Poza tym, nie zajmujê siê juz indeksacj± ksi±g od d³ugiego czasu. Zostawiam to tym, którzy tylko pisz±, aby im podes³aæ konkretne akty, a sami niczego nie robi±.

K³aniam siê nisko!

Micha³

PS: Bêdê w sobotê na spotkaniu, wiêc by³bym wdziêczny za zdjêcia cmentarzy na p³ytce, gdy¿ nie wiem jak ¶ci±gn±æ z Picassa ca³± galeriê.
Poprzedni wątek: Pomorskie Forum Eksploracyjne
Następny wątek: Miejsca pamięci
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Oct 09 10:27:53 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund