Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » Jak co roku na Wdzie
Jak co roku na Wdzie [wiadomość #9774] Mon, 09 April 2012 10:30 Przejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member

Niespe³na tydzieñ (15.IV) pozosta³ do zg³oszenia udzia³u w tegorocznej imprezie pt. "Jak co Roku na Wdzie". Po tym terminie zamykam rezerwacjê kajaków. Zg³oszenia osób nie bior±cych udzia³u w sp³ywie przyjmujê do 1 VI

http://www.ptg.gda.pl/index.php/publisher/articleview/action /view/frmArticleID/210/

Staszek

Staszek
Jak co Roku na Wdzie [wiadomość #10093 jest odpowiedzią na wiadomość #9774] Mon, 28 May 2012 04:12 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Jak co Roku na Wdzie.
Ju¿ od soboty 2.VI do 9.VI zapraszam na pogawêdki genealogiczne do Czarnej Wody ul. Polna 30 c.
Mo¿liwo¶æ spotkania wielu zainteresowanych genealogi± oraz wgl±du do obszernych Baz Danych bêd±cych w moim posiadaniu. 6.VI zje¿d¿a siê na Poln± 20 osób z Polski uczestnicz±cych w sp³ywie kajakowym.
Zapraszam do odwiedzin. Pojedyncze osoby mog± liczyæ na nocleg a z w³asnym namiotem wszyscy.
Zaprasza
Staszek Pieni±¿ek

Staszek
Odp: Jak co roku na Wdzie [wiadomość #10151 jest odpowiedzią na wiadomość #9774] Sun, 10 June 2012 17:25 Przejdź do poprzedniej wiadomości
piesta
Senior Member
Dziêkujê wszystkim uczestnikom sp³ywu oraz tym nie p³yn±cym, którzy zaszczycili swoj± obecno¶ci± w wekend Bo¿ego Cia³a, moje "ranczo" w Czarnej Wodzie, za stworzenie wspania³ej atmosfery przez cztery dni.
Te kilka wierszy oddaje w pe³ni nasze spotkanie:

"...Wywrotki kajaków i ch³odnych k±pieli
Co poniektórych zapamiêtam na d³ugo.
Brakowaæ mi bêdzie ciep³ej atmosfery,
Która¿ to wszak by³a, Was wszystkich zas³ug±
Brakowaæ mi bêdzie tych rozmów gor±cych,
Wieczornych polemik, gawêd przy ogniskach.
Brakowaæ mi bêdzie przenosek kajaków,
Pstr±ga z nad ognia, czy dobrego piwska..."

Staszek Pieni±¿ek

Staszek
Poprzedni wątek: Sesja Genealogiczna PTG/AD Pelplin 26 maja 2012 10.00
Następny wątek: X Sopocki Festyn Organizacji Pozarządowych - wrzesień 2012
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Oct 08 11:45:50 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund