Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » Posiadam » Przewodnik po upamiętnionych miejscach walk i męczeństwa lata wojny 1939-1945
Przewodnik po upamiętnionych miejscach walk i męczeństwa lata wojny 1939-1945 [wiadomość #911] Wed, 26 September 2007 14:09 Przejdź do następnej wiadomości
Adalbertus jest aktualnie niedostępny  Adalbertus
Miejsce: Gdańsk
Member
Wyd.IV rozszerzone i uzupenione (chyba ostatnie) Wydawnictwo "Sport i Turystyka" Warszawa 1988
Wykaz cmentarzy i kwater wojennych, zbiorowych i pojedynczych mogi, pomnikw, obeliskw, tablic i gazw pamitkowych, ekspozycji sprztu bojowego w miejscach dawnych walk.

Wojtek Beszczyski

Pozdrawiam
------------------
Wojciech Beszczyński
Odp: Przewodnik po upamiętnionych miejscach walk i męczeństwa lata wojny 1939-1945 [wiadomość #917 jest odpowiedzią na wiadomość #911] Thu, 04 October 2007 23:55 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Teerose jest aktualnie niedostępny  Teerose
Miejsce: Juszki k/Kościerzyny
Senior Member
Wojtku,
czy to jest obszerna pozycja? Da si to jako skserowa lub zeskanowa. Interesuj mnie przede wszystkim miejsca pamici na terenie powiatu kocierskiego.

Iza
Odp: Przewodnik po upamiętnionych miejscach walk i męczeństwa lata wojny 1939-1945 [wiadomość #920 jest odpowiedzią na wiadomość #917] Fri, 05 October 2007 08:45 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Member
Obie pozycje - Informator i Przewodnik licz po ponad 800 stron. Mog kserowa pojedycze strony, ale caoci nie dam rady.
Wojtek

Pozdrawiam
------------------
Wojciech Beszczyński
Odp: Przewodnik po upamiętnionych miejscach walk i męczeństwa lata wojny 1939-1945 [wiadomość #921 jest odpowiedzią na wiadomość #920] Fri, 05 October 2007 12:29 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Teerose jest aktualnie niedostępny  Teerose
Miejsce: Juszki k/Kościerzyny
Senior Member
Wojtku,
oczywicie, e nie chodzio mi o cao ksiek na ksero. Interesuje mnie tylko zakres zwizany z powiatem kocierskim (miejsca pamici) i ewentualnie info o obozach pomorskich (jeli oczywicie nie ma tego zbyt duo).
Koszty ksero oczywicie pokryj.

pozdr.
Iza
Odp: Przewodnik po upamiętnionych miejscach walk i męczeństwa lata wojny 1939-1945 [wiadomość #922 jest odpowiedzią na wiadomość #921] Fri, 05 October 2007 14:13 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Member
O 12:28 wysaem Tobie mapki, a Ty o 12;30 napisaa no forum. Jeszcze troch, a zaczn w telepati wierzy. Koszty s adne, bo mam wasny skaner Very Happy .
Wojtek

Pozdrawiam
------------------
Wojciech Beszczyński
Poprzedni wątek: Strona o naszych regionach Ale po ANGELSKU
Następny wątek: Ruchniewicz z Kościerzyny
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Jul 29 19:12:31 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund