Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Ogólne » Publikacje,Artykuły,Audycje » Nadal na tropie przodków - Marek Zając
Nadal na tropie przodków - Marek Zając [wiadomość #9373] Fri, 03 February 2012 20:42 Przejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Witam
Umieciem na stronie gwnej PTG, artyku naszego kolegi Marka Zajca.
http://www.ptg.gda.pl/index.php/publisher/articleview/action /view/frmArticleID/206/
Mimo,e mieszka za granicami Polski, aktywnie uczestniczy w wielu naszych dyskujach.
Opisa swoje wraenia z imprezy genealogicznej w Leverkusen w ktrej bra udzia, gdzie jak wida tak samo jak my interesuj si genealogi, a znalazy si tam te, ciekawe dokumenty z obszaru Polski.
Mam nadziej ,e przy okazji podobnych spotka za granic, przedstawi nam swoj relacje, co zreszt dotyczy rwnie innych osb, uczestnikw naszej strony by opisali nam swoje wraenia i opinie z interesujcych imprez, prezentacji, wystaw czy wykadw.
Nasza strona jest otwarta na takie relacje czy podsumowania.
Markowi nale si podzikowania, za podzielenie si wraeniami z tej imprezy.

Pozdrawiam
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne

[Uaktualnione dnia: Fri, 03 February 2012 20:43]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Nadal na tropie przodków - Marek Zając [wiadomość #9375 jest odpowiedzią na wiadomość #9373] Sat, 04 February 2012 08:25 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Marek jest wietnym ambasadorem PomTG na terenie Niemiec.
Bardzo dobrze przekazuje wiadomoci o naszej dziaalnoci dla wszystkich genealogw wywodzcych si z Pomorza a yjcych obecnie za zachodni granic. Jego artyku powinien byc drogowskazem dla Zarzdu PomTG by czynili kroki w celu nawiazania bliszych kontaktw z grupami genealogw z Niemiec.
Staszek

Staszek
Odp: Nadal na tropie przodków - Marek Zając [wiadomość #9379 jest odpowiedzią na wiadomość #9373] Sun, 05 February 2012 11:34 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
JurekPlieth jest aktualnie niedostępny  JurekPlieth
Miejsce: Gdańsk
Senior Member
mark65 napisa(a) dnia pi, 03 luty 2012 08:42

Witam
Umieciem na stronie gwnej PTG, artyku naszego kolegi Marka Zajca.
http://www.ptg.gda.pl/index.php/publisher/articleview/action /view/frmArticleID/206/
Mimo,e mieszka za granicami Polski, aktywnie uczestniczy w wielu naszych dyskujach.
...
Markowi nale si podzikowania, za podzielenie si wraeniami z

Brawo Marek! Tak trzymaj!

Odp: Nadal na tropie przodków - Marek Zając 2025 [wiadomość #20730 jest odpowiedzią na wiadomość #9373] Sat, 27 December 2025 22:28 Przejdź do poprzedniej wiadomości
kaphis jest aktualnie niedostępny  kaphis
Miejsce: Leverkusen
Senior Member
Witam

Po latach braku mojej aktywności na PomTG wróciłem i widzę spore zmiany tutaj. Chciałem wrócić do moich korzeni przygody z genealogią a ten wątek jest jednym z jej elementów. Niestety zauważyłem, że stare artykuły ze strony głównej nie są już dostępne. Jeden z nich sam napisałem i nie mogę już do niego wrócić. W archiwum starej strony też go nie potrafię odszukać. Czy ktoś potrafi mi pomóc i udostępnić zrzut z ekranu artykułu który tu podlinkował Mariusz? On sam nie potrafi mi aktualnie pomóc. Wszystkie te artykuły miały za zadanie pokazywać działalność PomTG i jej sympatyków oraz być materiałem wskazówkowym dla kolejnych badaczy. Jeszcze w zeszłym roku na pewnym seminarium w Niemczech pozwoliłem sobie zaprezętować działalność PomTG, uprzejmość z jaką można tu uzyskać pomoc i obszerne bazy danych na podstawie których można naprawdę oprzeć podstawy i kierunek swoich badań. Mam nadzieję, że to się nie zmieniło wraz z inną oprawą graficzną strony.

Pozdrawiam

Marek Zając

[Uaktualnione dnia: Sat, 27 December 2025 22:31]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Poprzedni wątek: Słownik nazwisk mieszkańców parafii Jeleńcz pod Tucholą (1596-1831)
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Jul 26 17:22:09 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund