| Nadal na tropie przodków - Marek Zając [wiadomość #9373] |
Fri, 03 February 2012 20:42  |
mark65
|
Senior Member |
|
|
Witam
Umieciem na stronie gwnej PTG, artyku naszego kolegi Marka Zajca.
http://www.ptg.gda.pl/index.php/publisher/articleview/action /view/frmArticleID/206/
Mimo,e mieszka za granicami Polski, aktywnie uczestniczy w wielu naszych dyskujach.
Opisa swoje wraenia z imprezy genealogicznej w Leverkusen w ktrej bra udzia, gdzie jak wida tak samo jak my interesuj si genealogi, a znalazy si tam te, ciekawe dokumenty z obszaru Polski.
Mam nadziej ,e przy okazji podobnych spotka za granic, przedstawi nam swoj relacje, co zreszt dotyczy rwnie innych osb, uczestnikw naszej strony by opisali nam swoje wraenia i opinie z interesujcych imprez, prezentacji, wystaw czy wykadw.
Nasza strona jest otwarta na takie relacje czy podsumowania.
Markowi nale si podzikowania, za podzielenie si wraeniami z tej imprezy.
Pozdrawiam
Mariusz
Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
[Uaktualnione dnia: Fri, 03 February 2012 20:43] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
| Odp: Nadal na tropie przodków - Marek Zając [wiadomość #9375 jest odpowiedzią na wiadomość #9373] |
Sat, 04 February 2012 08:25   |
 |
piesta
|
Senior Member |
|
|
Marek jest wietnym ambasadorem PomTG na terenie Niemiec.
Bardzo dobrze przekazuje wiadomoci o naszej dziaalnoci dla wszystkich genealogw wywodzcych si z Pomorza a yjcych obecnie za zachodni granic. Jego artyku powinien byc drogowskazem dla Zarzdu PomTG by czynili kroki w celu nawiazania bliszych kontaktw z grupami genealogw z Niemiec.
Staszek
Staszek
|
|
|
|
|
|
| Odp: Nadal na tropie przodków - Marek Zając 2025 [wiadomość #20730 jest odpowiedzią na wiadomość #9373] |
Sat, 27 December 2025 22:28  |
 |
kaphis
|
Senior Member |
|
|
Witam
Po latach braku mojej aktywności na PomTG wróciłem i widzę spore zmiany tutaj. Chciałem wrócić do moich korzeni przygody z genealogią a ten wątek jest jednym z jej elementów. Niestety zauważyłem, że stare artykuły ze strony głównej nie są już dostępne. Jeden z nich sam napisałem i nie mogę już do niego wrócić. W archiwum starej strony też go nie potrafię odszukać. Czy ktoś potrafi mi pomóc i udostępnić zrzut z ekranu artykułu który tu podlinkował Mariusz? On sam nie potrafi mi aktualnie pomóc. Wszystkie te artykuły miały za zadanie pokazywać działalność PomTG i jej sympatyków oraz być materiałem wskazówkowym dla kolejnych badaczy. Jeszcze w zeszłym roku na pewnym seminarium w Niemczech pozwoliłem sobie zaprezętować działalność PomTG, uprzejmość z jaką można tu uzyskać pomoc i obszerne bazy danych na podstawie których można naprawdę oprzeć podstawy i kierunek swoich badań. Mam nadzieję, że to się nie zmieniło wraz z inną oprawą graficzną strony.
Pozdrawiam
Marek Zając
[Uaktualnione dnia: Sat, 27 December 2025 22:31] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|