Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » Liber Chamorum
Liber Chamorum [wiadomość #299] Fri, 13 October 2006 11:25 Przejdź do następnej wiadomości
Adalbertus jest aktualnie niedostępny  Adalbertus
Miejsce: Gdańsk
Member
Akurat przeczytaem sobie artyku Tomka Nitscha, na ktry jest zsyka w portalu Genealodzy. Staszku, czy wymieniona tam na wstpie posta to Twj przodek Wink . Ale ja o czym innym chciaem powiedzie - czy nie warto by powici czci jednego lub nawet kilku naszych spotka na podniesienie poziomu wiedzy w dziedzinie genealogicznych programw komputerowych. Sam korzystam z PAF-a, ale mam sporo pyta, tylko nie zawsze chciabym je roztrzsa na jakich forach. Zacz ju kiedy Adam z systemami zapisu, a my chyba w wikszosci nie uciekniemy od stosowania komputerw w naszych badaniach.
Pozdrawiam
Wojtek Beszczyski
Odp: Liber Chamorum [wiadomość #300 jest odpowiedzią na wiadomość #299] Fri, 13 October 2006 22:37 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
adamkami
Senior Member
Sam niestety mam dowiadczenia tylko z PAFem, ale o nim te dugo mona opowiada. S te inne programy. Czekam na zgoszenia chtnych do opowiedzenia o uywanych przez siebie programach. Bardzo dobry pomys.

Adam
Odp: Liber Chamorum [wiadomość #308 jest odpowiedzią na wiadomość #300] Mon, 16 October 2006 21:43 Przejdź do poprzedniej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Panowie jak najbardziej jestm za>
Ale pod jednym warunkiem, jak bdziecie "gadac" po Polsku a nie jzykiem inf.
Wykad przygotujcie tak jak bycie mieli mwi do kogo kto w yciu sms-a nie wysya.
I moja prpopzycja spotka:
Moe pomidzy spotkaniami miesicznymi organizowa spotkania wybitnie tematyczne dla zainteresowanych.Mysl, e zawsze par chtnych osb si znajdzie a jestem pewny,e warsztaty bd efektywne i z pozytywnym skutkiem dla Towarzystwa.
pozdrawiam Krzysztof Borowski
Poprzedni wątek: Kajaki !!!!
Następny wątek: Zebranie w listopadzie ?
Idź do forum:

Aktualny Czas: Mon Aug 17 10:28:37 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund