Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Dunst
Dunst [wiadomość #454] Mon, 12 February 2007 21:58 Przejdź do następnej wiadomości
angelus jest aktualnie niedostępny  angelus
Miejsce: Gdynia
Junior Member
poszukuje jakichkolwiek sladow osob o takim nazwisku
wierze ze spotkaliscie sie kiedys z nim w swoich poszukiwaniach
z tego co wiem wiekszosc rodziny zamieszkiwala i nadal zamieszkiwuje rejon Pomorza
za jakiekolwiek informacje bede bardzo wdzieczny
pozdrawiam
Konrad Dunst
Odp: Dunst [wiadomość #455 jest odpowiedzią na wiadomość #454] Tue, 13 February 2007 07:07 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Patrzc w ksikach telefonicznych Polski , na 111 osb o tym nazwisku wikszo zamieszkuje w trjkcie Gdynia-Wejherowo-Kartuzy. A wic naley szuka w tych okolicach.
Pozdrawiam
Stanisaw Pieniek

Staszek
Odp: Dunst [wiadomość #524 jest odpowiedzią na wiadomość #454] Fri, 02 March 2007 21:35 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piotrkrolwroc jest aktualnie niedostępny  piotrkrolwroc
Junior Member
Smile witam

nazywam sie Piotr Krl jestem wnukiem witej pamici Dunsta Stefana,zmarego w zeszym roku we Wrocawiu. W Wejherowie zamieszkuje rodzina, ktrej wiksz cz znam,ale dotyczy to pokolenia urodzonego do ok. 1965-1966 roku. Z yjcego do dzi rodzestwa dziadka znam Urszul Matheya. Chciabym, rwnie pozna modsze pokolenie Dunstw. To ktre dobrze znam to Piotr i Renata,dzieci .p.Jana Dunsta.

Pozdrawiam,
Piotr Krl
Odp: Dunst [wiadomość #2534 jest odpowiedzią na wiadomość #524] Sat, 01 August 2009 21:36 Przejdź do poprzedniej wiadomości
cisowianka20 jest aktualnie niedostępny  cisowianka20
Miejsce: Gdynia
Junior Member
Ja mam w rodzinie ludzi o tym nazwisku.

Pozdrawiam,
Karolina Gleinert

Szukam: Gleinert, Aniołkowscy, Hirsch, Hinz, Labudda, Kryzel.
Miejscowości: Gdynia - Wielki Kack, Przodkowo, Grabowo, Chwaszczyno, Kielno i Wejherowo.
Poprzedni wątek: parafia w Stężycy
Następny wątek: przodkowie Rocławskich ze Skórcza i Uhlenberg z pomorskiego
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Jul 28 12:32:31 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund