Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » PoszukiwanyPoszukiwana
PoszukiwanyPoszukiwana [wiadomość #15269] Wed, 26 October 2016 17:23 Przejdź do następnej wiadomości
ksmile jest aktualnie niedostępny  ksmile
Junior Member
Dzieñ dobry,
poszukujê osób, które spokrewnione s± z osobami o nazwiskach:
Goncerzewicz, Kortas (Wudzyn, Wudzynek, Kotomierz, Sienno, Karczemka, Topolno)
Lewandowska, Wieczorek, Labendz, Wysocki, My¶liñski, Wardalska, Sznajdrowska, Radzimska, Bad¼miera, Bia³ko, Kuchno (Zawada, Bydgoszcz, Brze¼no, Konstantowo)
Prababcia moja Czes³awa ¦mieszek zd Kortas mia³a 9cioro rodzeñstwa, g³ównie sióstr. Rodzi³y siê mniej wiêcej na pocz±tku wieku.
Moim marzeniem jest dotrzeæ do kogo¶, kto ma zdjêcia, na których w/w mog± siê znajdowaæ i potrafi³by dokonaæ identyfikacji Wink sama posiadam ich wiele

Mo¿e kto¶ kiedy¶ siê na tego posta natknie Smile
Pozdrawiam ciep³o
Kasia

[Uaktualnione dnia: Wed, 26 October 2016 17:23]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: PoszukiwanyPoszukiwana [wiadomość #15291 jest odpowiedzią na wiadomość #15269] Wed, 09 November 2016 23:06 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
ksmile jest aktualnie niedostępny  ksmile
Junior Member
Pozwolê sobie dorzuciæ jeszcze parê nazwisk z rodziny mojego pradziadka Smile
¦mieszek, Skibowscy, Krêccy, Jankowscy, Igliñscy, Porêbscy, Mazolewscy, Adrych, Nadolny, Ciara, Zieliñscy, Kufel, Gaca, Szmelter, Gwizda³a, Piotrowscy - Sieros³aw, Drzycim, Krakówek, Wêtfie
Radzimscy - Lniano
G³omscy - Bladowo
Odp: PoszukiwanyPoszukiwana [wiadomość #15872 jest odpowiedzią na wiadomość #15269] Thu, 21 December 2017 08:56 Przejdź do poprzedniej wiadomości
newget jest aktualnie niedostępny  newget
Junior Member
Dzieñ dobry

Mam sporo informacji o rodzinie Goncerzewiczów moj tel +48 696478145

Pozdrawiam Adam goncerzewicz
Poprzedni wątek: Szaładziński-Szałaydowski
Następny wątek: Bąkowo
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Oct 07 09:26:17 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund