Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Rodzina Stobba
Rodzina Stobba [wiadomość #1111] Sat, 12 January 2008 12:01 Przejdź do następnej wiadomości
Ireneusz56 jest aktualnie niedostępny  Ireneusz56
Junior Member
Poszukujê informacji o rodzinie Stobba(równie¿ w pisowni Stoba,Stobbe natrafi³em zapis Sztoba)z okolic Starogardu Gdañskiego(wsie Brze¿no Wielkie,Subkowy,Bobowo,Obozin,Dzier¿±¿no).Ponadto o rodzinie mojej prababci K³os z Rywa³du, i babci Szyttenhelm z Waæmierza.
Jesli masz informacje lub nale¿ysz do tych rodzin proszê o kontakt.Mój mail irek.stoba@op.pl. Jreneusz Stoba
Odp: Rodzina Stobba [wiadomość #1113 jest odpowiedzią na wiadomość #1111] Sat, 12 January 2008 21:33 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Irku.
Je¶li tylko mieszkasz na Pomorzu wielkim u³atwieniem w poszukiwaniach bêdzie kontakt z PTG. Szkoda bo dzisiaj w Sopocie bylo co miesiêczne spotkanie cz³onków. Stanis³aw

Staszek
Odp: Rodzina Stobba [wiadomość #1114 jest odpowiedzią na wiadomość #1113] Sun, 13 January 2008 13:02 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Stanis³awie.Dziêkujê za informacjê o zebraniu PTG mo¿e uda mi siê przybyæ na które¶ zebranie.Mieszkam w Koronowie ko³o Bydgoszczy gdzie przeprowadzi³ siê z Brze¼na mój dziadek oko³o 1920r.Z licznej rodziny dziadka ³±cznie 16 rodzeñstwa (czêsæ zmar³a jako dzieci) znam osobi¶cie dwóch kuzynów ojca.Z pozosta³ymi nie posiadam kontaktu. Uda³o mi siê zebraæ sporo informacji o przodkach w Archiwum Diecezjalnym w Pelplinie i Archiwum Pañstwowym w Gdañsku.Niestety brak mi informacji o czasach po 1900r. Ireneusz
Odp: Rodzina Stobba [wiadomość #1115 jest odpowiedzią na wiadomość #1114] Sun, 13 January 2008 20:24 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Skontaktuj siê ze mn± na priv.: piesta(ma³pa)hot.pl
mail wys³any do Ciebie powróci³ z komunikatem nie ma takiego adresu.
Stanis³aw

Staszek
Odp: Rodzina Stobba [wiadomość #1116 jest odpowiedzią na wiadomość #1115] Sun, 13 January 2008 20:35 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Junior Member
Przepraszam wszystkich u¿ytkowników forum ale zamie¶ci³em nieprawid³owy meil.W³a¶ciwy to [email]irek.stoba56@op.pl Ireneusz Stoba

[Uaktualnione dnia: Sun, 13 January 2008 20:37]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Poprzedni wątek: Rodzina Mazuś
Następny wątek: Żołądowski,Zolondowski,Zolądek, SYNAK
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Oct 07 07:24:55 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund