| informacje poboczne w bazach danych [wiadomość #752] |
Tue, 08 May 2007 15:22  |
 |
Teerose
Wiadomości: 235 Dołączył(a): April 2006 Miejsce: Juszki k/Kościerzyny
|
Senior Member |
|
|
Drodzy Admini,
w zakadce "Bazy danych" najbardziej brakuje mi dwch rzeczy:
- zaznaczenia, co ostatnio dodano (moe przy wejciu na stron gwn powinna by taka zajawka nowoci?), wchodz na indeksy cmentarzy codziennie, eby zobaczy, czy jest co nowego i brak takiej wiadomoci troszk mi doskwiera
- nie ma adnej informacji (albo ja jestem gapa i nie umiem tego znale) o tym, kto dane ksigi czy cmentarze zindeksowa. Taka informacja mogaby by dostpna tylko dla czonkw PTG. Ja na przykad miaabym pytanie do osoby, ktra indeksowaa parafi Zblewo, ale nie wiem, do kogo mam pisa
pozdrawiam
Iza Wysiecka
|
|
|
|
|
|
| Odp: informacje poboczne w bazach danych [wiadomość #837 jest odpowiedzią na wiadomość #773] |
Sat, 28 July 2007 13:00   |
 |
jankontek
|
Member |
|
|
W zwizku z tym, e nadal nie wiemy, kto zajmuje si indeksowaniem odpowiedniech parafii, co bardzo utrudnia wspprac, proponuj utworzy na forum nowy dzia o nazwie np. "Indeksy parafii", czy "Sprawy dotyczce indeksacji parafii" albo co w tym stylu. Bdzie mona wtedy utworzy nowe wtki np. Parafia xxx, Parafia yyy i tam wymienia opinie i informacje. Osoby indeksujce bd mogy opisa jakie maj problemy, jakie maj plany, co aktualnie robi, odpowiada na zapytania osb zainteresowanych, prosi o pomoc w odczytaniu nieczytelnych fragmentw itp.
Co sdzicie o tym?
Janek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|