| poszukuje informacje o rodzinie Gleinert [wiadomość #2165] |
Thu, 16 April 2009 18:27  |
cisowianka20
|
Junior Member |
|
|
osobicie doszam do XVIII wieku. wiem, e mj praprapradziadek nazywa si Michael Gleinert i oeni si z Weronik zd. Plycht (Plicht). Mieli z tego co wiem to 5 dzieci: Katarzyn, Wilhelmina, Jakub, Augusta i Christin. Mj prapradziadek to Jzef oeni si z Franciszk zd. Sulla. Mieli wedug danych, ktre uzyskaam 8 dzieci: Johann, Barnard, Leon oeni si z Leokadi zd. Derra, Jakuba, Augusta, Monik, Petera, Jzefa oeni si z Mart zd. Formella. Wanie Jzef to mj pradziadek. Mia 3 synw: Jana oeni si z Jadwig zd. Kreft, Leona mojego dziadka oeni si z Krystyn zd. Kryzel oraz Jzefa Gleinert (Kawaler).
Czy kto posiada jakie informacj dotyczce tej rodziny??
Pozdrawiam,
Karolina Gleinert
Szukam: Gleinert, Aniołkowscy, Hirsch, Hinz, Labudda, Kryzel.
Miejscowości: Gdynia - Wielki Kack, Przodkowo, Grabowo, Chwaszczyno, Kielno i Wejherowo.
[Uaktualnione dnia: Mon, 20 April 2009 21:39] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
| Odp: poszukuje informacje o rodzinie Gleinert [wiadomość #2531 jest odpowiedzią na wiadomość #2165] |
Sat, 01 August 2009 21:01   |
cisowianka20
|
Junior Member |
|
|
czy kto posiada jakie informacje dotyczce tej rodziny?? za kade bd bardzo wdziczna!
Pozdrawiam,
Karolina Gleinert
Miejscowości: Gdynia - Wielki Kack, Przodkowo, Grabowo, Chwaszczyno, Kielno i Wejherowo.
|
|
|
|
| Odp: poszukuje informacje o rodzinie Gleinert [wiadomość #2532 jest odpowiedzią na wiadomość #2531] |
Sat, 01 August 2009 21:02   |
cisowianka20
|
Junior Member |
|
|
http://genealogia.dino.lap.pl/skrypt.php?drzewo=2499&oso ba=41197 - drzewo rodziny Gleinert cae zrobione! z wiadomoci jakie posiadam.
Pozdrawiam,
Karolina Gleinert
[Uaktualnione dnia: Sun, 02 August 2009 20:48] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
|
|