Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Daneccy - potomkowie
Daneccy - potomkowie [wiadomość #1698] Fri, 16 January 2009 11:32 Przejdź do następnej wiadomości
lis46 jest aktualnie niedostępny  lis46
Member
Witam. Szukam kontaktu z potomkami Rodzin Daneckich, zamieszkaych w XIX i XX wieku w miejscowociach Osie,Czersk,liwice,g.
Pozdrawiam Danuta
Odp: Daneccy - potomkowie [wiadomość #1699 jest odpowiedzią na wiadomość #1698] Fri, 16 January 2009 14:23 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Witaj.
Wpisz w google interesujce Ciebie nazwisko i miejscowoci, jest tam par osb, rwnierz zapoznaj si z naszymi indeksami.
Krzysztof
Odp: Daneccy - potomkowie [wiadomość #1702 jest odpowiedzią na wiadomość #1699] Sat, 17 January 2009 14:34 Przejdź do poprzedniej wiadomości
lis46 jest aktualnie niedostępny  lis46
Member
Dzikuj Krzysztofie za informacje.
Jestem w trakcie zbierania informacji o moich pradziadach Daneckich, a z dokumentw archiwalnych wynik,e tropy wiod na Pomorze.
W indeksach PTG odnalazam Daneckich i std moja proba w ogoszeniu skierowana do potomkw tych rodzin wzgl. do osb noszcych nazwisko Danecki. Pisz ksik o przodkach i kazda informacja jest dla mnie niezwykle cenna.

Moe znajdzie si kto? Pozdrawiam Danuta
Poprzedni wątek: BĘDZIMIEROWSKI
Następny wątek: Indeksy chrztów Pączewa
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Aug 12 19:13:51 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund