Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Pepliński
Pepliński [wiadomość #9018] Sun, 20 November 2011 16:24 Przejdź do następnej wiadomości
GosiaLemanczyk jest aktualnie niedostępny  GosiaLemanczyk
Junior Member
Witam serdecznie wszystkich uzytkowników Smile
Poszukuje informacji na temat nazwiska Pepliñski.
A dok³adniej poszukuje rodziny Heleny Lemanczyk zd.Pepliñskiej.Urodzonej 4 marca 1903 roku,gdzie tu znak "?";córka Teofila i Augustyny.Zmar³a w 1976 w Silnie.Z tego co wiem prawdopodobnie pochodza z parafii Wielki Mêdromierz,Jelencz,Kêsowo.
Wiem ze ksiegi z Kêsowa s± narazie niedostêpne.Wielki Mêdromierz i Jelencz sprawa do zbadania.Wyprawa do AP z mojej strony graniczy narazie z cudem :)wiêc moze ktos z uzytkowników ma w swoim drzewku podana osobe.
Pozdrawiam.Gosia
Odp: Pepliński [wiadomość #9027 jest odpowiedzią na wiadomość #9018] Mon, 21 November 2011 13:59 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
alfut jest aktualnie niedostępny  alfut
Senior Member
Najprosciej zadzwoñ do Usc.W akcie zgonu musi byc zapis o miejscu urodzenia.Pozdrawiam Piotr Alfut
Odp: Pepliński [wiadomość #9069 jest odpowiedzią na wiadomość #9027] Tue, 29 November 2011 19:38 Przejdź do poprzedniej wiadomości
GosiaLemanczyk jest aktualnie niedostępny  GosiaLemanczyk
Junior Member
Tak tylko zeby Panie w danym USC chcia³y telefonicznie udzielac takich informacji by³oby ok.Raczej stawic sie osobiscie bede musia³a.
Gosia
Poprzedni wątek: Andreas i Stanisław Niedźwiadek - Gniew
Następny wątek: Scharmach albo Szarmach - Skórcz
Idź do forum:

Aktualny Czas: Mon Oct 05 22:05:10 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund