Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Ogólne » Ciekawe linki » Genaolodzy rosyjscy
Genaolodzy rosyjscy [wiadomość #542] Thu, 08 March 2007 11:47 Przejdź do następnej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
Genaolodzy rosyjscy oto link na strone
Ja nie umie po rosyjsku ale moze inni sie interesuja
http://www.vgd.ru/

moze warto z nimi wspulpracowac?

pozdrawiam

Marcin
Odp: Genaolodzy rosyjscy [wiadomość #543 jest odpowiedzią na wiadomość #542] Fri, 09 March 2007 07:45 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Adalbertus jest aktualnie niedostępny  Adalbertus
Miejsce: Gdańsk
Member
Warto - ja to robi od duszego czasu. Zamiecilimy tam z Mariuszem Momontem zdjcia z cmentarzy Armii Czerwonej w Trjmiecie. Sporo naszych wschodnich ssiadw poszukuje grobw swoich bliskich, ktrzy polegli na ziemiach polskich w 1944-45 roku.
Forum jest bardzo rozbudowane, dbajce o kultur, bez polityki i religii. Maj take wtki w jzyku angielskim oraz strony powicone innym krajom - w tym aktywna strona Polski, na ktrej czsto zabieram gos jako "Wojciech". Duo Rosjan przyznaje si do polskich korzeni i usilnie poszukuje wszelkich danych, ktre mog to potwierdzi. Rosyjscy genealodzy s bardzo aktywni - organizuj w ciagu roku kilka wystaw, na ktrych propaguj genealogi i staraj si pozyska nowych zwolennikw.
Drugim forum, tylko modszym i jeszcze w stadium rozwoju jest www.svrt.ru

Pozdrawiam
Wojtek Beszczyski

Pozdrawiam
------------------
Wojciech Beszczyński

[Uaktualnione dnia: Fri, 09 March 2007 11:26]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Genaolodzy rosyjscy [wiadomość #545 jest odpowiedzią na wiadomość #543] Fri, 09 March 2007 14:09 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
Nadknolem sie przypadkowo na ta strone nawet ja jak na razie to nie ogladalem
powinismy trzymac te kontakty ja wlasnie poznalem na Genpol pania ktora terz dosyc mocno interesuje sie gen. i mieszka kolo mnie miasto dalej
ja mieszkam w niemczech i jest to dla mnie problem jezeli chodzi o dokumety i inne spisy tak ze robimy spotkanie i sie wymieniamy doswiadczeniami
tak ze moge powiedziec ze te strony Geneologiczne mi sie podobaja i wiele z nich korzystam (jak narazie Jestem bardzo zadowolony)

pozdrawia

Marcin
Odp: Genaolodzy rosyjscy [wiadomość #7685 jest odpowiedzią na wiadomość #543] Wed, 15 June 2011 23:41 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
juras1 jest aktualnie niedostępny  juras1
Miejsce: Poznań
Member
Witam .Nie mog znale na tym forum strony polskiej.Jak na ni wej.Pozdrawiam juras
Odp: Genaolodzy rosyjscy [wiadomość #7687 jest odpowiedzią na wiadomość #7685] Thu, 16 June 2011 09:38 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Jednorozec jest aktualnie niedostępny  Jednorozec
Member
Chyba o to chodzio: http://forum.vgd.ru/10/
icon9.gif  Odp: Genaolodzy rosyjscy [wiadomość #7691 jest odpowiedzią na wiadomość #7687] Thu, 16 June 2011 21:17 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Member
Witam Serdecznie.Dziki Wojciechu za wiadomo.Moe na tej stronie znajd kogo kto bdzie mg mi pomc w szukaniu informacji w Orenburgu .juras
Odp: Genaolodzy rosyjscy [wiadomość #7692 jest odpowiedzią na wiadomość #7687] Thu, 16 June 2011 21:21 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Member
Powracam na stron bo zapewne pomyliem adresata.Serdecznie przepraszam jednoroca.juras
Poprzedni wątek: Kaszubska szlachta
Następny wątek: powiat Złotów-Kreis Flatow
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Jul 30 20:30:22 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund