Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Poszukiwania pradziadka
Poszukiwania pradziadka [wiadomość #3776] Fri, 16 April 2010 20:07 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Miramar23 jest aktualnie niedostępny  Miramar23
Member
Witam! Zastanawiam si ostatnio nad pewnym faktem...cay czas nie daje mi on spokoju. Mj dziadek Edward Kruycki urodzi si najprawdopodobniej w Czarnylesie 14 X 1906 roku. Mia 7 rodzenstwa: Albina, Huberta, Wadysawa, Helen, Gertrud, Ann (1911-2005) oraz Kunegund (1916-1990). Przegldajc indeksy chrztw na stronie PTG natrafiam na Edwarda, urodzonego w 1906 roku w Czarnylesie, syna Jozefa Kruzyckiego i Anny Biesik. Wszystko byoby prawie pewne dla mnie gdyby nie fakt ze dane o innych dzieciach tej pary nie figuruja w indeksach. Wiem ze moja prababcia rzeczywiscie miala na imie Anna i jest pochowana w Gdyni Orlowie, Niestety jej panienskie nazwisko nie widnieje na nagrobku, a pradziadek pochowany jest gdzie indziej, tylko niestety tez nie wiem gdzie i nie jestem pewna jego imienia. Czy Jozef Kruzycki i Anna Biesik to rzeczywiscie moi pradziadkowie? Jesli mozecie pomozcie. Z gory dziekuje.

Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Poprzedni wątek: Baranowscy
Następny wątek: Zawadzka /i/
Idź do forum: