Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » poszukuje danych nazwisko Bramański
poszukuje danych nazwisko Bramański [wiadomość #312] Thu, 19 October 2006 22:22 Przejdź do następnej wiadomości
BramaN jest aktualnie niedostępny  BramaN
Miejsce: chojnice
Member
prosze o pomoc w poszukiwaniu korzeni mojeog nazwiska Bramañski z gory dziekuje pozdrawiam

Pozdrawiam
Marek Bramański
Odp: poszukuje danych nazwisko Bramański [wiadomość #313 jest odpowiedzią na wiadomość #312] Fri, 20 October 2006 17:04 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Grzegorz jest aktualnie niedostępny  Grzegorz
Junior Member
Powiniene¶ napisaæ dok³adniej co Ciê interesuje, z pewno¶ci± umo¿liwi³oby to jako¶ pomoc w twoich poszukiwaniach. Twoje pytanie jest trochê zbyt ogólne.

Napisz co¶ wiêcej o swojej rodzinie. Sk±d pochodzili, parafia gdzie brali chrzest, ¶lub itd.

Pozdrawiam
Grzegorz
Odp: poszukuje danych nazwisko Bramański [wiadomość #560 jest odpowiedzią na wiadomość #313] Sun, 18 March 2007 19:44 Przejdź do poprzedniej wiadomości
BramaN jest aktualnie niedostępny  BramaN
Miejsce: chojnice
Member
Witam
wiec odnosnie wiekszej ilosci informacji to tak z tego co udalo mi sie ustalic to moja rodzina wywodzila sie z mojego pradziadka z miejscowosci Lniano k ¦wiecia bylem tam ale tam jest nowa parafia podobno w tamtych czasach nalezeli do parafi Drzycim ale tam tez nie ma zadnych archywow wysylaja mnie do bydgoszczy lub do pelplina w sumie teraz stoje w miejscu tworze drzewo genealogiczne mojej rodziny ale tak naprawde to siegam tylko do mojego pradziadka i kurcze nawet dokladnie nie znam jego rodzenstwa i to chcialbym ustalic jezeli mozna prosic o pomoc i podpowiedzenie gdzie szukac to bylbym wdzieczny za wskazowki czekam na odpowiedz pozdrawiam marek Bramañski

Pozdrawiam
Marek Bramański
Poprzedni wątek: Potomkowie Józefa Laskowskiego z Gdańska
Następny wątek: Poszukuje korzeni nazwiska Bramański prosze o pomoc
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sat Oct 03 16:02:40 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund