Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Poszukuje jakichkolwiek informacji o rodzinie KIKMUNTER / KICKMUNTER
Poszukuje jakichkolwiek informacji o rodzinie KIKMUNTER / KICKMUNTER [wiadomość #9581] Sat, 25 February 2012 23:58 Przejdź do następnej wiadomości
SaganowskaM1993 jest aktualnie niedostępny  SaganowskaM1993
Miejsce: Preston (Anglia)
Junior Member
Z tego co wiem wiekszosc rodziny mieszkala w woj.pomorskim.
Z gory dziekuje za wszelkie informacje.

[Uaktualnione dnia: Thu, 21 June 2012 23:29] przez Moderatora

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Poszukuje jakichkolwiek informacji o rodzinie KIKMUNTER/KICKMUNTER! [wiadomość #10166 jest odpowiedzią na wiadomość #9581] Mon, 11 June 2012 21:36 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Barboslo jest aktualnie niedostępny  Barboslo
Junior Member
Witaj,
Moja babcia nosila nazwisko panienskie Kickmunter. Urodzila sie w miejscowosci Marywil/ parafia Klonowka.
Pozdrawiam
Basia
Odp: Poszukuje jakichkolwiek informacji o rodzinie KIKMUNTER/KICKMUNTER! [wiadomość #10198 jest odpowiedzią na wiadomość #10166] Thu, 21 June 2012 15:20 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
jakol jest aktualnie niedostępny  jakol
Junior Member
Moja prababcia Barbara bya z domu Kickmunter, pochodzia z Linowca, mieszkaa i zmara w Starogardzie. Podaj prosz co wicej o swoim przodku o takim nazwisku, sprecyzuj pytanie, moe uda sie pomc.
Pozdrawiam - Jacek
Odp: Poszukuje jakichkolwiek informacji o rodzinie KIKMUNTER/KICKMUNTER! [wiadomość #10199 jest odpowiedzią na wiadomość #10198] Thu, 21 June 2012 19:11 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Barboslo jest aktualnie niedostępny  Barboslo
Junior Member
Witaj Jacku,
To nie ja rzucilam haslo o rodzinie Kickmunter ale chetnie wymienie informacje. Moj Pradziadek Jan Stefan Kickmunter mial siostre o imieniu Barbara.Barbara Kickmunter pozniej Klatt 1874-1962. Mysle,ze jest to wlasnie Barbara o ktorej wspominasz. Czyli nasi pradziadkowie byli rodzenstwem. A my jestesmy dalekim kuzynostwem. Mysle,ze Ty jestes ta osoba, ktora odnalazlam w drzewie u mojego kuzyna Piotra. Moje pokrewienstwo z Piotrem jest podobne z tym ze ze strony mojego ojca. Moje nazwisko panienskie to Kolaska.
Pozdrawiam Basia.
Odp: Poszukuje jakichkolwiek informacji o rodzinie KIKMUNTER/KICKMUNTER! [wiadomość #10201 jest odpowiedzią na wiadomość #10199] Fri, 22 June 2012 15:57 Przejdź do poprzedniej wiadomości
jakol jest aktualnie niedostępny  jakol
Junior Member
Witaj Basia, przesaem Ci odpowied na prywatn skrzynk. Serdecznie pozdrawiam - Jacek
Poprzedni wątek: Poszukiwania tropów Carla Seglera
Następny wątek: Szulca, Schulca, Schulz,Schultz
Idź do forum:

Aktualny Czas: Mon Aug 03 22:13:01 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund