Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Poszukiwania w Pelplinie
Poszukiwania w Pelplinie [wiadomość #10548] Thu, 20 September 2012 23:48 Przejdź do następnej wiadomości
Gosiak jest aktualnie niedostępny  Gosiak
Miejsce: Gdynia
Member
Witam serdecznie. Mam pytanie czy kto wybiera si w najbliszym czasie do Archiwum w Pelplinie. Miaabym probe o sprawdzenie jednej ksigi. Utknam w poszukiwaniach Sad Mog odwdziczy si info z Torunia. Wybieram si tam 1.10.
Magosia
Odp: Poszukiwania w Pelplinie [wiadomość #10549 jest odpowiedzią na wiadomość #10548] Fri, 21 September 2012 07:26 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
alfut jest aktualnie niedostępny  alfut
Senior Member
Witaj bde w Pelplinie w przyszym tygodniu.Prosz o kontakt na alfuth@wp.pl Pozdrawiam
Odp: Poszukiwania w Pelplinie [wiadomość #10550 jest odpowiedzią na wiadomość #10548] Fri, 21 September 2012 11:51 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Gosiak jest aktualnie niedostępny  Gosiak
Miejsce: Gdynia
Member
Bardzo dziekuj Wam za zainteresowanie. Dzieki P. Stanisawowi mam ju poszukiwane informacje i wiem ( chyba) gdzie dalej szuka. Szukaam i nie znalazam.A tu prosze....Jestecie wielcy. DZIKUJ
Magosia
Poprzedni wątek: AUGUST SCHEEL - USC Sulęczyno
Następny wątek: KEMPA rejon Pucka a też KLEIN DARGA STYN RADTKE GRABOWSKI
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Jul 29 19:07:02 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund