Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Cmentarze » cmentarze zapomniane
cmentarze zapomniane [wiadomość #7944] Mon, 18 July 2011 17:55 Przejdź do następnej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
http://lapidaria.wikidot.com/drzycim
Odp: cmentarze zapomniane [wiadomość #7954 jest odpowiedzią na wiadomość #7944] Tue, 19 July 2011 07:29 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
night jest aktualnie niedostępny  night
Miejsce: Toruń
Junior Member
Bardzo dziêkujê za umieszczenie linka do mojej strony o zapomnianych cmentarzach na terenie Kujawsko-Pomorskiego. Nie ma tam jeszcze wiele informacji lecz mam nadziejê, ¿e siê przyda. W razie w±tpliwo¶ci s³u¿ê pomoc±. Smile

Odp: cmentarze zapomniane [wiadomość #7955 jest odpowiedzią na wiadomość #7954] Tue, 19 July 2011 12:13 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Bede z mapki kozystal i fotografowal te miejsca w wolnym czasie dla mnie dosyc ciekawa sprawa pod tym wzgledem
widze ze sa rowniez zaznaczone miejsca dla insajderow takie ogulnie nie znane publicznosci Very Happy

polecam do kapletowania stare mapy przypuszczam ze robisz to w taki wlasnie sposob podoba mi sie to Very Happy
Odp: cmentarze zapomniane [wiadomość #7958 jest odpowiedzią na wiadomość #7955] Tue, 19 July 2011 14:50 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
night jest aktualnie niedostępny  night
Miejsce: Toruń
Junior Member
Zgadza siê - g³ównym ¼ród³em s± Messtischblatty oraz ró¿nego rodzaju dokumentacje i publikacje naukowe.

W przysz³o¶ci oprócz cmentarzy zaznaczone bêd± równie¿ ko¶cio³y ewangelickie.

Odp: cmentarze zapomniane [wiadomość #7960 jest odpowiedzią na wiadomość #7958] Tue, 19 July 2011 15:57 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Ravenyx20 jest aktualnie niedostępny  Ravenyx20
Senior Member
Bardzo ciekawa strona.

Je¶li tylko bym prosi³ o zdjêcia - do Naszej strony - by³oby ¶wietnie!

Micha³
Odp: cmentarze zapomniane [wiadomość #8030 jest odpowiedzią na wiadomość #7960] Thu, 28 July 2011 21:41 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Senior Member
Hallo Michal

otkrylem ostatnio niedaleko gdzie mieszkam stary cmetarz Prawdo podobnie ewangelicki widzialem jak ostatnio przejezdzalem samochodem nie jest wielki tak ze zrobie fotki raz dwa
nie jestem obecnie w polsce ale przesle wszystko jak bede na miejscu w Grudziadzu mam nadzieje ze bedzie wiecej niz jeden cmetarzy tak ze do uslyszenia jak bedze gotowy.

Moze warto abys zaznaczyl na naszej mapie w ten wlasnie sposub Cmetarze jak opisywalismy mozna by sie wtedy wybeac i podac czy jeszcze istnieje i co to jest za typ cmetarza.

Ja bede sie narazie tylko zajmowal cmetarzami z Powiat Grudziadz i powiat Swiecie (to jest narazie rzecz na kilka lat chyba ze ktos sie dolaczy)

Marcin
Poprzedni wątek: woclawek znalezisko
Następny wątek: Było...nie minęło
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Oct 09 13:30:46 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund